Speciale Sinterklaastraining een succes

10 december 2020 9:30


Afgelopen zaterdag werd er voor de jeugd t/m 13 bij LVV Friesland een Sinterklaastraining georganiseerd. Onder leiding van speler van het eerste Ronan Meijer werd de jeugd uitgedaagd om hun techniek, pass- en trapvaardigheden en hun 1vs1 skills te tonen.

De speciale training bestond uit een circuit, waarbij de spelers in groepjes van 5 tot 6 alle verschillende onderdelen langsgingen. Bij de hoofdtrainer van het eerste werden de dribbelvaardigheiden en passzuiverheid getraind, waarna er kort tijd was voor een partijtje. Onder leiding van de linksbuiten werd getraind op cöordinatie en balvaardigheid. De strenge aanvoerder van het eerste nam de basisbeginselen met betrekking tot het inspelen van teamgenoten onder zijn hoede. Bij Mr LVV konden de 1vs1 en 2 vs2 skills geshowd worden en als laatste bij Ronan een mix van passen & trappen.

Al met al een hele geslaagde training en dit werd nog eens extra leuk toen er ook 2 heuse Pieten het veld opkwamen om mee te doen met de training, maar ook om snoepgoed en pepernoten uit te delen. Op de Facebook site van LVV vindt u meer foto's van deze dag.

groepsfoto_sinterklaastraining.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!