Wedstrijdverslag Uitje naar de buren

14 april 2022 20:45


Een wedstrijdverslag van het tweede van de wedstrijd LVV 2 - GAVC 2

Zondag 10 uur. Zonder onze trainert, maar extra gemotiveerd voor de derby. Eerste even de spullen halen thuis en dan lopend naar de buren. We hadden exact 11 man die op tijd waren. Dus had deze interim-trainert een makje om de basis aan te wijzen. 

Mahmud voegde zich vrij snel bij onze groep, samen met de bakken ervaring en de welbekende gulle lach. Hoppa, dan hebben we 12. Nadat onze helden al bijna klaar met de warming-up zijn, zien we ook Otto verschijnen. Hij had het de hele ochtend druk gehad met sinaasappels persen, croissantjes bakken en eitjes koken. Daarna moest de make-up nog op. Anyway, we waren nog nooit zo blij om Otto te zien als nu. De eerste kan bier was geregeld (een ‘Reintje’). En Otto is een man van de klok.. uhm van zijn woord, dus die kan kwam er ook. Maar goed: 13 man, 2 wissels dus, de spoeling was zo dun als Lucas zijn enkels.  

Buiten het veld was het een drukte van jewelste. Een peloton aan geblesseerde supporters; Björn (last van ducktape in zijn lies), Hans (een remspoor tot de hiel), Reint (Long Sing Covid + last van heel veel schreeuwen), ondergetekende (met algehele malaise). Mentaal werden we ondersteund door Michel Mijn-jonge-heer + als taart op de kers hadden we daar ook nog Maaike op afstand die met de formulieren hielp (thanks!). Wat hebben we toch een mooie vereniging. 

Dan de wedstrijd: 0-0. Blij mee, niet alleen omdat ik anders nu alle doelpuntenmakers en assistboys had moeten oplepelen, maar omdat het een dik verdiend punt was. Een paar hoogtepunten waren; Xander die als een ongewassen timmerman een bal na keek, die keurig een paal toucheerde (‘een Overmarsje’). Ik noem graag een tandje-erbij-Yfke, die met kunst en vliegwerk een bal van de lijn via de lat uitverdedigde. Nanne die met een Zlatan-achtige actie (vriend en bijna) vijand verraste. Karim who played a great game. He worked very hard and was involved in many good combinations. Well played, but please eat less kebab. In de rust kregen we een hoorcollege van Sebas, waarbij iedereen de indruk wekte nog naar te luisteren ook. Lekker bezig Bassie, mooi dat er ook iets is waar jij verstand van hebt – keep it coming (verwijderde grap over Femke). 

Iedereen speelde een goede pot. Tjitte die als een veldheer de ene naar de andere trap uitdeelde naar iets wat bewoog. Lucas die altijd aanspeelbaar was. Rogier als motor op het middenveld, die zich altijd aanbood. Remco die overal opdook en op het laatst nog met goed doorjagen tot een kans kwam. Marten die volgens mij al zijn duels heeft gewonnen, ontelbare ballen afpakt en zo ontzettend belangrijk is in balbezit. Rechts voorin hadden we Dennis (welkom in het tweede) die eindelijk een basis stond ergens en die gretig voor de dag kwam! 

Sebas en Rogier moesten zich laten wisselen. Hoop dat die blessures meevallen! Otto kwam voor de verdediging te spelen, het duurt even voor hij wakker is – maar dan heb je er zeker wat aan. Mahmud maakte de laatste minuten vol in de spits (volgende keer wat meer vriend), Nanne schoof naar achter. Goed opgelost met zijn allen. 

Mannen, geweldig geknokt – complimenten! Wil nog even Tjitte bedanken voor alles wat je voor ons team doet, wat niet altijd allemaal zichtbaar is. Lekker bezig capitano. 

André, hopen dat je goed en gauw mag herstellen! Zet’m op daar.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!