LVV Friesland Jo9-1 KAMPIOEN

31 mei 2022 9:00


Afgelopen weekend is LVV Friesland Jo9-1 Kampioen geworden in hun voorjaarsklasse. Hieronder een verslag van trainster/leidster Esther Visser.

Vandaag stond er een kampioenswedstrijd op het programma.

We moesten thuis tegen Frisia. Na een paar minuten scoorde Mathies de 1-0. Een minuut later een aanval van Frisia 1-1. Er werd goed gevoetbald en na een mooi samenspel van Mathies en Jonathan kon Robin de 2-1 binnen tikken. Snel hierna kwam de 3-1 door Micha. Met een mooie schot scoorde Mathies de 4-1 en later ook nog de 5-1. We bleven leuk voetballen en overspellen. Ook verdedigend stond het goed met Muhammed en Micha. Babet maakte de 6-1 en Robin zijn 2de van de wedstijd. Nadat Mathies de 8-1 maakte was het rust.

Vlak na de ruste scoorde Frisia 8-2. We kregen heel veel kansen maar de bal kwam om de lat of paal of net langs. Mathies maakte de 9-2. Na een mooie voorzet van Mathies miste Muhammed maar gelukkig stond Babet bij de 2de paal en kon zo de 10-2 binnen tikken. Robin maakte de 11-2. Frisia kreeg wat kansen ondanks het goede keepen van Eden werd het toch 11-3. Jonathan zijn harde werken werd beloond met een mooi doelpunt. Frisia maakt nog een goal. Waardoor de eindstand 13-4 werd.

Jo-9 is met deze overwinning voor de 2de keer achter elkaar ongeslagen kampioen geworden.

Gefeliciteeerd Jo-9 met deze prestatie!
lvv_jo9_voorjaar_2022.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!