LVV Friesland presenteert een nieuwe sponsor!

28 juni 2022 9:00


Vanaf komend seizoen is Auto Douma hier uit het Nylan de trotse sponsor van ons derde veldteam. De naam Auto Douma zal de komende 3 seizoenen op het shirt en trainingstop te bewonderen zijn. De gehele derde selectie wordt in het nieuw gestoken inclusief mooie tas.

We zijn als sponsorcommissie erg blij dat Auto Douma zich aan onze vereniging geeft verbonden. "Het zijn gewoon onze buren he" aldus voorzitter Johan de Jong.

Het is al jaren traditie dat het vertekpunt voor uitwedstrijden van onze teams voorheen het "klokje" nu bij Auto Douma is.
Eigenaar Alex Douma is ook erg blij met de sponsordeal: "dit vinden we gewoon leuke dingen om te doen!" En we gunnen het LVV.

Auto Douma stelt zichzelf graag even voor

Ons bedrijf is gevestigd aan de Uiterdijksterweg 2 in de wijk Nijlân te Leeuwarden, op deze locatie beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en een showroom voorzien van kwaliteitsoccasions.

In onze werkplaats voeren wij alle soorten reparaties uit aan alle merken auto’s van elke leeftijd, van APK tot onderhoud en van bedrijf auto’s tot aan lease voertuigen, voor ons is geen klus te klein! In onze showroom beschikken wij over een aanbod van occasions van zeer goede kwaliteiten, zo worden onze aangeboden voertuigen alvorens gecontroleerd op de juiste kwaliteit, professioneel schoongemaakt en gepoetst en zeer zorgvuldig op onze website en in onze showroom aangeboden. Omdat wij hier zo zorgvuldig mee omgaan hebben wij in de afgelopen jaren een zeer grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

Benieuwd naar ons of naar één van onze diensten kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen of door een bezoekje te brengen aan ons adres op de Uiterdijksterweg 2 in Leeuwarden.

Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda

Als TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda beschikken wij over actuele apparatuur en software voor reparatie & onderhoud. Hierbij kunt u denken aan reparatie van uw distributieriem of het uitvoeren van een grote of  kleine beurt.
Bij Auto Douma behoudt uw altijd de fabrieksgarantie, dus ook als u onderhoud en reparatie door hen laat uitvoeren.

Sponsorcommissie LVV Friesland
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!