Teammanager / Leider LVV Friesland 1

15 augustus 2022 19:45


LVV Friesland is voor komend seizoen (2022-2023) voor ons eerste elftal op zoek naar een enthousiast persoon die de functie van teammanager/leider voor de komende jaren wil gaan vervullen. De teammanager is iemand met of zonder voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij of zij zorgt ervoor dat de hoofdtrainers Tobias Sandner en Ronald Veld, de medische staf, keeperstrainer Hans Brattinga en de selectie-spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn

De teammanager/leider verricht ondermeer de volgende werkzaamheden :

  • Organiseert de randzaken rond de wedstrijden , zoals invullen digitale wedstrijdformulier, het regelen van het vervoer, aanspreekpunt voor de tegenstander en beschikbaarheid van trainings-en wedstrijdkleding spelers. Bij thuiswedstrijden worden de tegenstander(s), bestuursleden, pupil van de week en scheidsrechter hartelijk door jou ontvangen.
  • Fungeert als aanspreekpunt m.b.t. algemene zaken rond trainingen en (oefen)wedstrijden voor wedstrijdsecretaris en andere direct betrokkenen. Regelmatig is er op vrijdagavond overleg tussen leiders van de verschillende seniorenteams met als doel om alle teams een wedstrijd te laten spelen.
  • Onderhoudt de contacten met het bestuur, vrijwilligers (zoals schoonmaak, wassen, en kantine)  over randvoorwaardelijke zaken binnen de 1e selectie.
  • Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden.
  • Begeleidt, via de juiste kanalen, de wensen en vragen vanuit de staf en spelers. 
  • Ondersteunt de staf en spelers bij voorkomende praktische zaken. Samen met de verzorger zorg je bijvoorbeeld dat de tape voorradig is.
  •  

Kortom , je moet iemand zijn die organiseren en coördineren leuk vindt , die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van de 1e selectie van LVV Friesland 1. Op zondagen loop je daarom ook in een LVV Friesland ‘staf’ polo of jas.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt , kun je contact opnemen met hoofdtrainer Tobias Sandner (0648860324) of Ronald Veld (0651708202).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!