Randy Bletterman nieuwe hoofdtrainer Jo13

24 augustus 2022 10:00


Het bestuur van LVV Friesland is samen met Randy Bletterman overeengekomen dat hij de nieuwe hoofdtrainer van Jo13 wordt. Randy heeft deze lichting in een eerdere fase al onder zijn hoede gehad en gaat nu weer met veel nieuwe energie en plezier beginnen.

Randy zal samen met Erik Bos en Edwin Hollander de trainingen op donderdag en de wedstrijden op zaterdag voor zijn rekening nemen. Randy heeft dus al ervaring met deze lichting spelers en gaat nu verder om ze te kneden voor het grote veld. 

Randy startte afgelopen dinsdag met de eerste bijeenkomst van de spelers en betrokken ouders. Hij gaf daar een presentatie over het komende seizoen, van nieuwe spelregels tot gewenst gedrag en het nieuwe spelsysteem. Ook werden hier verwachtingen gesproken over wat we komend seizoen met elkaar willen bereiken. IMG-20220825-WA0004.jpg


LVV Friesland Jo13 zoekt nog een trainer die de spelers wil begeleiden voor de dinsdagavond training. Op dit moment is de aanvangsttijd van deze training 18:30 tot 19:30 maar dat kan in onderling overleg gewijzigd worden. Wil jij Jo13 hierbij helpen? Neem dan contact op met Randy Bletterman.


Het bestuur wenst Randy en Erik veel succes dit jaar.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!