BORDSPONSOR - De Bunny Kruidenier - IN DE SPOTLIGHT - LVV Friesland

BORDSPONSOR - De Bunny Kruidenier - IN DE SPOTLIGHT

19 april 2023 23:15


Onze voetbalvereniging kan niet zonder leden en vrijwilligers, maar ook zeker niet zonder sponsoren. We hebben een hoofdsponsor, teamsponsoren, 'vrienden van LVV Friesland'., en we hebben de bordsponsoren . Deze hangen met reclameborden langs het hoofdveld van onze vereniging. Vandaag in de spotlight De Bunny Kruidenier.

Sinds Januari 2023 is De Bunny Kruidenier trotse bord sponsor van LVV Friesland. 

Mijn naam is Lilian van der Meulen, van beroep was ik Verpleegkundige in het MCL. 
Na een half jaar overbrugging heb ik een carrière-switch gemaakt en de stap genomen om mij volledig te focussen op mijn  gezonde bedrijf De Bunny Kruidenier.
 
De Bunny Kruidenier is een webshop met fysieke winkel gericht op de verkoop van natuurlijke diervoeder. Hierin verkopen we gedroogde kruiden/groenten/fruit/bloemen specifiek voor konijnen en knaagdieren.

De meeste dieren eten in de natuur afwisselend grassen, bloemen, bladeren en kruiden. 
Om het natuurlijke gedrag in gevangenschap zo goed mogelijk te stimuleren is het raadzaam deze aanvullende voeding aan het dieet toe te voegen en af te wisselen, daarbij kijkend naar de verschillende gezonde eigenschappen.

Het bedrijf is in maart 2017 opgericht in Leeuwarden. 
Er is een prachtige webshop gebouwd met een groot assortiment in eigen merk producten én merk producten dat in ons concept past. 
Met ons grote klantenbestand versturen we door heel Nederland en Europa. 
In 2020 hebben we een fysieke winkel erbij gekregen, gevestigd in De Westereen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!