Home

Tromp BV verlengt als hoofdsponsor LVV Friesland

6 april 9:30  Ook de komende drie seizoenen prijkt het logo van TROMP BV op de tenues van LVV Friesland! Naast de eerste en tweede selectie, sponsort het Friese familiebedrijf ook de gehele jeugdafdeling van de club.meer »


Vrienden van Friesland is los!

30 december 21:15  Naast het goede nieuws dat we onze samenwerking met Muta hebben verlengd zit de sponsorcommissie uiteraard niet stil. Binnenkort komen wij met meer goed nieuws!meer »


LVV Friesland en Wiebren Kerkhof verlengen samenwerking!

22 december 19:45  LEEUWARDEN –Wiebren Kerkhof is ook komend seizoen de hoofdtrainer van L.v.v. Friesland 1. Wiebren is bezig aan zijn tweede seizoen en bestuur, spelers en trainer zijn zeer tevreden met de samenwerking. meer »


Speciale Sinterklaastraining een succes

10 december 9:30  Afgelopen zaterdag werd er voor de jeugd t/m 13 bij LVV Friesland een Sinterklaastraining georganiseerd. Onder leiding van speler van het eerste Ronan Meijer werd de jeugd uitgedaagd om hun techniek, pass- en trapvaardigheden en hun 1vs1 skills te tonen. meer »


LVV Friesland en Muta sluiten sponsorovereenkomst

10 december 9:15  We zijn ontzettend blij en trots dat we onze samenwerking met Muta Sport mogen verlengen! Muta Sport uit Leeuwarden is ook voor de komende vijf jaar onze totaalleverancier. Naast de kleding wordt onze samenwerking nog verder uitgebreid met sportmaterialen. Daarbovenop zal Muta een compleet nieuwe LVV-webshop bouwen en onderhouden, mét korting voor onze leden! Daar komen items in die niet rechtstreeks door ons als club worden geleverd, zoals sweaters, trainingspakken en sporttassen. Dit alles in onze blauw-gele kleuren en natuurlijk voorzien van het LVV-logo.meer »


Rondje voor de club?

31 oktober 16:45  Nu de kantine dicht moet blijven lopen clubs veel geld mis. Daarom komen we in actie! Help je mee? Geef jouw club een rondje! Steun jouw club in deze lastige tijd, zodat zij niet in financiële problemen komt door deze crisis. Dit doe je via deze link: https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=lvvfriesland


Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland doet mee met Rabo ClubSupport 2020.

21 oktober 12:45  Leeuwarder Voetbalvereniging Friesland doet mee met Rabo ClubSupport 2020. Het doel is om de kantine te verduurzamen. Zorg daarom dat u allen op onze vereniging stemt!


Corona update LVV Friesland

16 oktober 23:00  Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen genomen door het Kabinet zullen de senioren de komende weken niet volledig in staat zijn om wedstrijden te spelen en zelf te trainen. De jeugdteams blijven vooralsnog wel gewoon trainen, maar mogen eveneens geen wedstrijden in competitieverband spelen. De kantine en de kleedboxen blijfven helaas gesloten. Geadviseerd wordt om thuis om te kleden en te douchen. Verder zijn ouders eveneens nog niet welkom op het sportcomplex. We blijven de situatie scherp monitoren en gaan er alles aan doen om zo spoedig mogelijk de ''normale'' gang van zaken weer op te pakken.


Maak kennis met tennis Corona editie

16 oktober 23:00  LVV Friesland doet mee aan de actie van buur T.C 't Nijlân Leeuwarden. Elke vrijdag van 21.00u tot 22.00u gaat een groep van acht leden coronaproof en onder begeleiding van een tennistrainer de conditie op pijl houden. Voor de reservelijst zijn nog een aantal plekken beschikbaar meer »


Trynwalden 1 - LVV Friesland 1 op de radio

3 oktober 14:15  LVV Friesland 1 speelt aanstaande zondag de eerste wedstrijd nadat de verscherpte corona maatregelen zijn ingegaan. Door de opgelegde coronamaatregelen is er slechts een handjevol mensen en geen publiek welkom bij de wedstrijd. Er is een klein goedmakertje voor de thuisblijvers: er zal vanaf 14.00 uur verslag van de wedstrijd worden gedaan via het radioprogramma Rûnwei Sport op RTV NOF. De radiozender kan ontvangen worden via de kabel op 100.4, via de ether op 107.0 of via www.rtvnof.nl Daarnaast doet Trynwalden een poging de wedstrijd live te streamen via hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/VC-Trynwalden-375914539138280


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!