Home

LVV Friesland presenteert een nieuwe sponsor!

28 juni 9:00  Vanaf komend seizoen is Auto Douma hier uit het Nylan de trotse sponsor van ons derde veldteam. De naam Auto Douma zal de komende 3 seizoenen op het shirt en trainingstop te bewonderen zijn. De gehele derde selectie wordt in het nieuw gestoken inclusief mooie tas.meer »


Meet & Greet groot succes

22 juni 21:15  Vorige maand konden we eindelijk onze Meet & Greet organiseren bij LVV Friesland tijdens Super Sunday. Het was een zeer geslaagde middag met prachtig weer erbij. Na ontvangst en het aan elkaar voorstellen, niet iedereen kende elkaar, werd er voor het Vriendenbord een “teamfoto” gemaakt met de aanwezige vrienden, hoofdsponsors veld en zaal. Helaas waren er ook enkele afmeldingen, jullie zien we bij de volgende editie vast en zeker.meer »


Vacature jeugdtrainer Jo13

21 juni 10:30  L.v.v. Friesland is voor het seizoen 2022 – 2023 op zoek naar een enthousiaste trainer (of trainers) voor de JO13. Lijkt het jou een uitdaging om met een leuke groep jonge spelers aan de slag te gaan, dan is dit iets voor jou. De spelersgroep bestaat uit een kern die al vanaf het begin bij elkaar is en van vergelijkbaar niveau is. Ze hebben het afgelopen seizoen steevast in de top van hun respectievelijke competities meegedaan. Volgend jaar is het eerste jaar dat men overstapt op groot veld dus er ligt een mooie uitdaging maar ook een mooie kans om hier als trainer wat van te maken.meer »


7 & 9 juni Vriendjes en Vriendinnetjes training

7 juni 10:00  Aanstaande dinsdag 7 en donderdag 9 juni staan voor de jeugd van LVV Friesland in het teken van vriendjes & vriendinnetjes training. Nodig je vriend of vriendin uit om gratis op één of beide dagen mee te trainen. De trainingen starten van 18:00 en duren tot 19:00


Familiedag zaterdag 18 juni

7 juni 10:00  Het voetbalseizoen loopt op zijn einde en traditioneel sluit LVV Friesland af met de familiedag. Op deze dag zijn er activiteiten voor de jeugd en wordt het mixtoernooi voor de senioren gespeeld. Afsluitend is er een diner en gezelligheid in de kantine en hopelijk op het terras. Meedoen aan het mixtoernooi? Meld je aan bij Paul Kingma


Vrijwilligers in de Spotlight pt.1

2 juni 12:00  Een voetbalvereniging kan niet zonder vrijwilligers. De velden moeten gekalkt worden, de kleedkamers schoon en de sportdrankjes ingekocht. Een kleine greep van taken die wekelijks worden uitgevoerd door vrijwilligers. In deze serie 'vrijwilligers bij LVV Friesland' worden verschillende actieve vrijwilligers uitgelicht. Deze week: Gerard Poiesz!meer »


Hollandse vrijdagavond 3 juni

31 mei 16:00  Vrijdagavond 3 juni is de laatste echte trainingsavond voor de selectieteams van LVV Friesland. Een mooie reden om dit trainingsseizoen feestelijk af te sluiten. Op de avond live optreden van zangeres Reina. Dresscode: Oranje Aanvang 21:15


LVV Friesland Jo9-1 KAMPIOEN

31 mei 9:00  Afgelopen weekend is LVV Friesland Jo9-1 Kampioen geworden in hun voorjaarsklasse. Hieronder een verslag van trainster/leidster Esther Visser.meer »


Vriend van Friesland - Consulinn - in de Spotlight

24 mei 12:45  Onze voetbalvereniging kan niet zonder leden en vrijwilligers, maar ook zeker niet zonder sponsoren. We hebben een hoofdsponsor, teamsponsoren, bord sponsoren en we hebben de 'vrienden van LVV Friesland'. Bij het oplopen van ons sportcomplex kan je bijna niet om ze heen door 'hun' grote welkomsbord. Dertig bedrijven van lokale ondernemers die iets met onze club hebben en die we graag beter willen kennen. Deze keer consulinn.meer »


Vacature jeugdtrainer Jo9/10

24 mei 12:00  L.v.v. Friesland is voor het seizoen 2022 – 2023 op zoek naar een enthousiaste trainer (of trainers) voor de JO9/10. Lijkt het jou een uitdaging om met een leuke groep jonge spelers aan de slag te gaan, dan is dit iets voor jou. De spelersgroep bestaat uit een kern die al vanaf het begin bij elkaar is . Er zitten zowel jongens als meisjes in het team Volgend jaar gaat men over naar half veld en ligt er een mooie uitdaging om daar als trainer mee aan de slag te gaan.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!