Home

Doneer om het doel te halen

28 december 11:30  Een maand geleden zijn we gestart met de actie veilig samen spelen. De 'speeltuin' actie duurt nog een paar dagen. Er is al €1710,- opgehaald (!). Het geld wordt alleen uitgekeerd als we ons streefbedrag van €2000,- halen. Doe je mee? meer »


Wensballonnen opgelaten voor ere lid Henk Borger

23 december 21:15  Vanmiddag is er binnen de Corona maatregelen afscheid genomen van erelid Henk Borger. Vanuit onze buren, kaatsclub OG Huizum, waar Henk ook betrokken was, en vanuit onze eigen LVV Friesland is een afvaardiging aanwezig geweest bij zijn laatste afscheid.meer »


In Memoriam Henk Borger

20 december 19:30  Voor Frieslanders is een groot man te vroeg heen gegaan. Ons erelid Henk Borger. meer »


Vactature hoofdtrainer LVV Friesland 1

15 december 18:15  LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2022/2023 een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie . De Leeuwarder Voetbal Vereniging Friesland, kort LVV Friesland, is een in 1905 opgerichte vereniging die de laatste 10 jaar uitkomt in de derde klasse met een uitstapje naar de tweede klasse. LVV Friesland is een gemoedelijke stadsclub waar iedereen elkaar kent en gezelligheid en sportiviteit zeer hoog in het vaandel staan. meer »


LVV Friesland en hoofdtrainer Wiebren Kerkhof na dit seizoen uit elkaar

6 december 19:30  LVV Friesland en hoofdtrainer Wiebren Kerkhof gaan na dit seizoen niet met elkaar door. Na goed overleg is besloten dat beide partijen toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De samenwerking heeft dan drie seizoenen geduurd. LVV Friesland en hoofdtrainer Wiebren Kerkhof gaan na dit seizoen niet met elkaar door. De samenwerking heeft dan drie seizoenen geduurd. meer »


LVV Friesland 1 - THOR 1Toch weer uitgesteld

2 december 9:45  De wedstrijd van LVV Friesland 1 - THOR 1 die kortstondig gepland was voor zondag 5 december is toch weer uitgesteld. LVV Friesland oefent nu tegen SF Deinum in Deinum. Beide ploegen stonden eerder dit jaar ook al in de beker tegenover elkaar toen werd het 3-0 voor LVV.


Broeksponsoren Vrienden van Friesland bekend

22 november 20:30  De sponsorcommissie onder leiding van Marcel Stuurhaan heeft een loting verricht onder de Vrienden van Friesland om de broeksponsoren bekend te maken. Door de coronamaatregelen moest deze loting helaas zonder mannen en vrouwen achter de Vrienden van Friesland plaatsvinden. meer »


LVV Friesland 1 - Thor 1 afgelast

18 november 9:00  De thuiswedstrijd van LVV Friesland 1 van aankomende zondag tegen Thor is afgelast. Het bestuur van Thor heeft wegens het oprukkende coronabesmetting in het dorp besloten om alle activiteiten van de vereniging tot nader order op te schorten. De wedstrijd zal op een ander moment worden ingehaald.


Actie Veilig Samen Spelen

17 november 12:45  Dijkstra Assurantiën heeft als adviseur van de Regiobank het als doel gesteld om zich in te zetten voor lokale verbondenheid en leefbaarheid. Dit betekend dat we in Leeuwarden en omgeving graag initiatieven ondersteunen waarbij deze waarden naar boven komen.meer »


OPNIEUW UITGESTELD Algemene Leden Vergadering 15 november

30 oktober 20:00  Wegens de Coronamaatregelen is de ALV opnieuw uitgesteld Maandagavond 15 november staat de ALV gepland. Inloop van 19:30 begin vergadering 20:00 meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!