Home - LVV Friesland

Home

23 oktober ALV

Gisteren, 23 september 19:45  Maandagavond 23 oktober is er weer een nieuwe ALV gepland. De agenda volgt spoedig.


Sponsor in de spotlight ´´Preton Nederland´´

19 september 9:15  PretonNederland is een energiek bedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van verschillende soorten prefab bouwconstructies in zowel de civiele- als utiliteitsbouw. Of het nu gaat om cellenbeton wand-, vloer- of dak elementen, cellenbeton lijmwerk, prefab betonplinten, complete beton constructies enz. PretonNederland weet van aanpakken. Ons handelen is gericht op kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit. PretonNederland is de nieuwste bord sponsor bij LVV Friesland en met trots hangt het bord van PretonNederland langs het veld. Wil jij nou ook bord sponsor worden bij de leukste en gezelligste club van Leeuwarden? Mail dan naar onze sponsorcommissie en ze nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Inbraak en vernieling kantine LVV nacht van 11 september

12 september 10:45  In de nacht van 11 september is er ingebroken in onze sportkantine. De dader, die overigens goed op beeld staat, heeft doormiddel van een stoeptegel het raam eruit geslagen. Veel schade en een hoop ellende. En de buit? Een iPad! Gelukkig was de politie er snel. Zij hebben inmiddels de camerabeelden. Heb jij iemand op een scooter gezien in sportpark Nylan tussen 02:50u en 3:10u? Laat het ons dan weten in een DM of bel de politie!


Rabobank clubsupport 2023

5 september 10:00  Rabobank clubsupport 2023 De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2023 gaat van start! Stemmen Alleen mensen die bij de Rabobank zitten kunnen van 4 tot en met 26 september hun stem uit brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Zoals ook op LVV FRIESLAND. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Ons doel LVV Friesland wil jaarlijks weer een toernooi voor de jeugdteams organiseren, dit kost tijd, geld en vrijiwlligers. Met club support hopen we hiervoor al een mooie fundering neer te leggen.


LVV 1 behaalt historische bekerzege

5 september 9:15  Afgelopen zondag heeft LVV Friesland 1 geschiedenis geschreven. De eerste bekerwedstrijd tegen AVV werd met maar liefst 13-0 gewonnen: een clubrecord! Deze eerste bekerwedstrijd werd gestart met een nieuwe spits: Jeffrey (4x). Friso zakte een positie en scoorde als aanvallende middenvelder 4 doelpunten. Nieuwe aanwinst Jordi scoorde in zijn eerste officiële wedstrijd, vanaf de linksbuiten 3 maal. De andere doelpunten werden gescoord door Thom en Roïn. Met deze grote uitslag werd er geschiedenis geschreven. Theo Balk: "ik kan mij niet herinneren ooit deze score bij het vlaggenschip van de club te hebben gezien"meer »


Vacature: Barmedewerker snackbar

30 augustus 20:00   Wil je deel uitmaken van de gezellige sfeer van LVV Friesland en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan de club? Dan is deze vacature iets voor jou! Na vele jaren trouwe dienst verlaat Albertje ‘haar’ keuken. We zijn dus op zoek naar een nieuwe ‘Snackbaas’. meer »


Eerste Beachvolleybal een succes!

28 augustus 19:45  Afgelopen zondag werd voor de eerste keer een beachvolleybal toernooi gespeeld in plaats van het gebruikelijke mixtoernooi. Fotograaf Lammert Meijer heeft een aantal prachtige foto´s geschoten die te vinden zijn via facebook. meer »


Open Leeuwarden Kampioenschap 2023

24 augustus 9:15  Aanstaande zaterdag speelt LVV Friesland 1 mee op het OLK 2023. Het is ingedeeld in een poule met MKV; SSS en Lions. De wedstrijden duren 35 minuten. De eerste wedstrijd van LVV Friesland is om 13:40 tegen buurman MKV.


Jeugd gaat dinsdag 29 augustus weer van start

22 augustus 9:15  De jeugdteams van LVV Friesland starten het seizoen met trainen op dinsdag 29 augustus. In totaal zijn er vier jeugdteams die LVV Friesland gaan vertegenwoordigen dit jaar: Jo17, Jo14, Jo11 en de kabouters. De trainingen starten om 18:00. De kabouters gaan een week later van start in verband met vakantie.


Beachvolleybaltoernooi LVV Friesland

16 augustus 10:00  Zondag 27 Augustus seizoensopening vanaf 11:00 LVV FRIESLAND (we doen t even anders) meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!