Home

LVV Friesland Jo13 wint de eerste competitiefase!

Gisteren, 1 oktober 15:15  LVV Friesland Jo13 heeft vandaag door een 1-0 zege op concurrent SF Deinum Jo13 de competitiezege in de eerste fase behaald. Door de nieuwe competitieopzet spelen de jeugdteams nu 4 kleinere competities in plaats van een na- en een voorjaarscompetitie. meer »


Na LVV 1 - Renado 1 volgt DJ Bennie

Gisteren, 1 oktober 15:00  Na afloop van de wedstrijd van het eerst die om 14:00u aanvangt, draait DJ bennie live een aantal plaatjes. Ongeacht het resultaat wordt het dus gezellig in de kantine van LVV Friesland.


Stem voor de Rabo club support!

6 september 9:00  Van 5 tm 27 september kan er weer gestemd worden voor de Rabobank clubsupport. Ook op onze club kan gestemd worden. Door te stemmen ontvangt onze club financiële ondersteuning van Rabobank. Dat is goed voor onze club.meer »


LVV Friesland Jo13 speelt eerste oefenwedstrijd op groot veld

6 september 9:00  Afgelopen zaterdag heeft LVV Friesland Jo13 de eerste wedstrijd op groot veld gespeeld. Na jarenlang op de pupillen velden actief te zijn geweest, mocht men nu proeven aan het echte werk op groot veld. meer »


Randy Bletterman nieuwe hoofdtrainer Jo13

24 augustus 10:00  Het bestuur van LVV Friesland is samen met Randy Bletterman overeengekomen dat hij de nieuwe hoofdtrainer van Jo13 wordt. Randy heeft deze lichting in een eerdere fase al onder zijn hoede gehad en gaat nu weer met veel nieuwe energie en plezier beginnen. meer »


LVV Friesland 1 neemt deel aan het Open Leeuwarder Kampioenschap

24 augustus 10:00  LVV Friesland 1 mag aanstaande zaterdag aantreden op het Open Leeuwarder Kampioenschap. Het is ingedeeld in een pot met FVC, LAC Frisia en Minnertsga. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 15:00 gespeeld tegen Frisia. De wedstrijden duren 35 minuten waarna er 5 minuten rust is en men aan de volgende wedstrijd begint. Het toernooi vindt plaats op sportpark de Magere Weide.meer »


Teammanager / Leider LVV Friesland 1

15 augustus 19:45  LVV Friesland is voor komend seizoen (2022-2023) voor ons eerste elftal op zoek naar een enthousiast persoon die de functie van teammanager/leider voor de komende jaren wil gaan vervullen. De teammanager is iemand met of zonder voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web van alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij of zij zorgt ervoor dat de hoofdtrainers Tobias Sandner en Ronald Veld, de medische staf, keeperstrainer Hans Brattinga en de selectie-spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijnmeer »


LVV Friesland zoekt trainer/coach tweede selectie voor het seizoen 2022/2023

4 augustus 19:30  LVV Friesland zoekt voor het komende seizoen 2022/2023 een nieuwe trainer/coach voor de tweede selectie. De Leeuwarder Voetbal Vereniging Friesland, kort LVV Friesland, is een 117 jarige vereniging. Het tweede elftal komt uit in de reserve 2de klasse A met daarin alleen maar andere Friese tweede elftallen. LVV Friesland is een gemoedelijke stadsclub waar iedereen elkaar kent en gezelligheid en sportiviteit zeer hoog in het vaandel staan. De vereniging heeft als ambitie om een stabiele zondagclub te blijven.meer »


LVV Friesland presenteert een nieuwe sponsor!

28 juni 9:00  Vanaf komend seizoen is Auto Douma hier uit het Nylan de trotse sponsor van ons derde veldteam. De naam Auto Douma zal de komende 3 seizoenen op het shirt en trainingstop te bewonderen zijn. De gehele derde selectie wordt in het nieuw gestoken inclusief mooie tas.meer »


Meet & Greet groot succes

22 juni 21:15  Vorige maand konden we eindelijk onze Meet & Greet organiseren bij LVV Friesland tijdens Super Sunday. Het was een zeer geslaagde middag met prachtig weer erbij. Na ontvangst en het aan elkaar voorstellen, niet iedereen kende elkaar, werd er voor het Vriendenbord een “teamfoto” gemaakt met de aanwezige vrienden, hoofdsponsors veld en zaal. Helaas waren er ook enkele afmeldingen, jullie zien we bij de volgende editie vast en zeker.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!