Home - LVV Friesland

Home

Gezocht Penningmeester

23 mei 12:45  Lvv Friesland is op zoek naar een nieuwe penningmeester voor het hoofdbestuur. De huidige penningmeester heeft te kennen gegeven met deze functie te stoppen. Doel van de functie • De penningmeester is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en bestuur van de vereniging. • De penningmeester is primair verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging en alle financiële transacties die plaatsvinden.meer »


LVV Friesland Jo15 KAMPIOEN

23 mei 10:45  LVV Friesland Jo15 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 4e klasse. meer »


Kampioenswedstrijd LVV Friesland Jo15

16 mei 14:15  Aanstaande zaterdag 20 mei speelt LVV Friesland Jo15 thuis een mogelijke kampioenswedstrijd tegen LSC Sneek. Aanvang 11:15. meer »


21 mei: Derby van 't Nylân

15 mei 9:45  Zondag 21 mei staat de allerlaatste derby van 't Nylân op zondag op het programma LVV Friesland - MKV 29. Het belooft een spektakel te worden, met een voorwedstrijd van de Jo10 en na de wedstrijd Live Muziek van Alex van Kammen.


Meet & Greet Vrienden van Friesland op 21 mei

9 mei 9:45  Tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 22/23 organiseert LVV Friesland een Meet & Greet met haar sponsoren en de Vrienden van Friesland. De middag staat in het teken van onze Vrienden van Friesland en er is een vol programma.meer »


Trainer tweede selectie gaat ook door

3 mei 10:30  Na de verlenging van de trainers van de eerste selectie, is het bestuur ook een verlenging met trainer Ronald van der Molen overeengekomen. Ronald staat sinds een aantal weken voor de groep en is in een felle strijd verwikkeld voor het kampioensschap.meer »


Hoofdtrainers verlengen

26 april 11:00  Goed nieuws.. Beide trainers, Tobias Sandner en Ronald Veld, blijven ook het nieuwe seizoen 2023/2024 aan het roer staan van ons 1e elftal. Het bestuur en de mannen van ons 1e elftal zijn enorm blij en hopen op een fantastisch seizoenmeer »


BORDSPONSOR - De Bunny Kruidenier - IN DE SPOTLIGHT

19 april 23:15  Onze voetbalvereniging kan niet zonder leden en vrijwilligers, maar ook zeker niet zonder sponsoren. We hebben een hoofdsponsor, teamsponsoren, 'vrienden van LVV Friesland'., en we hebben de bordsponsoren . Deze hangen met reclameborden langs het hoofdveld van onze vereniging. Vandaag in de spotlight De Bunny Kruidenier.meer »


Balsponsor wedstrijd LVV Friesland - DTD is Eetcafe het Wapen

23 maart 15:45  De sponsorcommissie is heel druk bezig geweest en heeft voor de komende 4 thuiswedstrijden 4 sponsoren gevonden die als balsponsor wilde fungeren. De eerst in dit rijtje is Eetcafe het Wapen van Leeuwarden uit de Leeuwarder binnenstad gevestigde op het Zaailand. Hier kun je terecht voor lunch - borrel - diner. meer »


BEKER LVV Friesland Jo15 - Jubbega Jo15 4 maart 10:15u

1 maart 12:15  LVV Friesland Jo15 speelt voor de 1/8 finale in het bekertoernooi tegen Jubbega jo15. LVV Friesland won de vorige twee bekerrondes op strafschoppen en hoopt zaterdag tegen Jubbega opnieuw voor een stunt te kunnen zorgen. Het team van Jubbega speelt momenteel 2 klassen hoger in de 2e klasse, maar dat was in het geval van Harkemase Boys ook het geval. Komt allen de cupfighters aanmoedigen.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!