Home

Algemene Leden Vergadering tot nader order uitgesteld

30 september 20:00  Vanwege de coronamaatregelen is de ALV tot nader order uitgesteld. Meer info volgt


Coronamaatregelen kantine

24 september 17:15  Vanaf 25 september moet ook LVV Friesland een aantal maatregelen in acht nemen. Hiervoor heeft men de kantine opgedeeld in een afhaal en een zit gedeelte. 1.Afhaalgedeelte: U kunt hier drinken en eten afhalen aan de bar, koffietafel of het snackloket. Het nuttigen hiervan kan op het terras. 2.Zitgedeelte: U mag hier plaatsnemen op een stoel nadat u uw coronatoegangsbewijs heeft laten controleren (QR-code of negatief testbewijs).U mag hier niet staan. Het zitgedeelte is niet altijd toegankelijk. Bestuur LVV


Oefenprogramma LVV 1 aangepast

18 augustus 18:30  De eerste selectie van LVV Friesland is inmiddels alweer bijna twee weken in training en daar horen uiteraard ook oefenwedstrijden bij.meer »


Jumbo van Loonstraat nieuwe clubsponsor LVV Friesland

22 juli 11:00  De komende jaren prijkt het logo van Jumbo van Loonstraat op het welkomstbord bij de ingang van ons complex, langs het veld en op de tenues van onze zaalteams van LVV Friesland! Hiermee is Jumbo van Loonstraat de leukste supermarkt van Leeuwarden! meer »


LVV Friesland 1 is op zoek naar een assistent trainer

13 april 9:15  Leeuwarden – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor de eerste selectie. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. meer »


Tromp BV verlengt als hoofdsponsor LVV Friesland

6 april 9:30  Ook de komende drie seizoenen prijkt het logo van TROMP BV op de tenues van LVV Friesland! Naast de eerste en tweede selectie, sponsort het Friese familiebedrijf ook de gehele jeugdafdeling van de club.meer »


Vrienden van Friesland is los!

30 december 21:15  Naast het goede nieuws dat we onze samenwerking met Muta hebben verlengd zit de sponsorcommissie uiteraard niet stil. Binnenkort komen wij met meer goed nieuws!meer »


LVV Friesland en Wiebren Kerkhof verlengen samenwerking!

22 december 19:45  LEEUWARDEN –Wiebren Kerkhof is ook komend seizoen de hoofdtrainer van L.v.v. Friesland 1. Wiebren is bezig aan zijn tweede seizoen en bestuur, spelers en trainer zijn zeer tevreden met de samenwerking. meer »


Speciale Sinterklaastraining een succes

10 december 9:30  Afgelopen zaterdag werd er voor de jeugd t/m 13 bij LVV Friesland een Sinterklaastraining georganiseerd. Onder leiding van speler van het eerste Ronan Meijer werd de jeugd uitgedaagd om hun techniek, pass- en trapvaardigheden en hun 1vs1 skills te tonen. meer »


LVV Friesland en Muta sluiten sponsorovereenkomst

10 december 9:15  We zijn ontzettend blij en trots dat we onze samenwerking met Muta Sport mogen verlengen! Muta Sport uit Leeuwarden is ook voor de komende vijf jaar onze totaalleverancier. Naast de kleding wordt onze samenwerking nog verder uitgebreid met sportmaterialen. Daarbovenop zal Muta een compleet nieuwe LVV-webshop bouwen en onderhouden, mét korting voor onze leden! Daar komen items in die niet rechtstreeks door ons als club worden geleverd, zoals sweaters, trainingspakken en sporttassen. Dit alles in onze blauw-gele kleuren en natuurlijk voorzien van het LVV-logo.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!