LEEUWARDEN
tel. 058-2129679

Woensdag 1 maart 2023. Tijd 20:30 uur.
:
Het begin van de wedstrijd was goed, Friesland begon sterk aan de wedstrijd en creëerde zelfs de betere kansen.
Na 10 minuten kwam er uit het niets een omschakeling vanuit Flamingo, en daar was de 0-1.
De koppen weer omhoog en de rug recht, want het ging goed en de achterstand was hierin onverdiend.
Na 14 minuten zag Ulco dat Roïn vrij stond en met een prachtige pass kon Roïn de 1-1 binnen tikken.
Hierna zakte beide partijen een beetje in, en vlak voor de rust (22e minuut) kwam Flamingo dan toch weer op een 1-2 voorsprong.
De tweede helft had de scheids bedacht om van kant te wisselen, dit doen we vrijwel nooit, dus dat zorgde voor een beetje verwarring bij beide teams.
De koppen er weer bij en doorgaan was het advies vanaf de zijlijn.
Flamingo deed dat wat sneller dan wij en kwamen hierdoor in de 28e minuut op een 1-3 voorsprong.
Dit was even een domper, maar wij waren deze avond beter, alleen de afronding liet wat te wensen over.
In de 31e minuut dacht Michael laat ik maar eens uithalen en de bal vloog prachtig het net in, 2-3.
Nu was het een zaak van de aandacht erbij houden, want er was meer te halen.
Beide teams raakten wat uitgeput maar hielden stand, totdat Chris R 3 minuten voor tijd, Bobby aanspeelde en deze nog de 3-3 in het net schoot.
Al met al een zwaar bevochten punt met de hakken over de sloot.
Al had er meer ingezeten, ik denk dat dit uiteindelijk wel een terecht verdiend punt is geweest.

Op naar de volgende wedstrijd, deze is op woensdag 15 maart in sporthal Nylan tegen Blauw Wit 6.
Tijd  19:30 uur.