Actie Veilig Samen Spelen

17 november 2021 12:45


Dijkstra Assurantiƫn heeft als adviseur van de Regiobank het als doel gesteld om zich in te zetten voor lokale verbondenheid en leefbaarheid. Dit betekend dat we in Leeuwarden en omgeving graag initiatieven ondersteunen waarbij deze waarden naar boven komen.

Samen met voetbalvereniging LVV Friesland willen wij, met uw hulp, een nieuwe speeltuin voor de jeugd gaan bouwen. De huidige speeltuin voor de jeugd is niet meer van deze tijd en de toestellen zijn afgekeurd voor gebruik. De kinderen kunnen hierdoor niet meer veilig spelen. Zoals zo veel amateurverenigingen zijn er echter niet veel financiële middelen om vernieuwingen door te voeren. LVV Friesland is dan eigenlijk ook genoodzaakt om de speeltuin af te breken.

Natuurlijk laten we dit niet gebeuren, dit kan dit niet de bedoeling zijn! Onze jeugd moet voor nu en voor in de toekomst kunnen blijven genieten van de speeltuin. Daarom hebben we een crowdfunding-actie opgezet om er voor te zorgen dat er voldoende financiële middelen komen waarmee vrijwilligers van de vereniging een mooie nieuwe speeltuin kunnen bouwen.

Helpt u ook mee? Elke donatie, groot of klein, is welkom. U laat onze kinderen weer buiten spelen.

Doneren is eenvoudig. U kunt de QR-code gebruiken of naar onze speciale website gaan.

Alvast ontzetten bedankt namens LVV Friesland en Dijkstra Assurantiën / RegioBank
qr_samen_spelen.png

www.samenvoordebuurt.nl/veiligsamenspelenlvvfriesland

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!