Vactature hoofdtrainer LVV Friesland 1

15 december 2021 18:15


LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2022/2023 een nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie . De Leeuwarder Voetbal Vereniging Friesland, kort LVV Friesland, is een in 1905 opgerichte vereniging die de laatste 10 jaar uitkomt in de derde klasse met een uitstapje naar de tweede klasse. LVV Friesland is een gemoedelijke stadsclub waar iedereen elkaar kent en gezelligheid en sportiviteit zeer hoog in het vaandel staan.

De werkzaamheden van de hoofdtrainer behelzen het geven van training aan de selectie op dinsdag- en vrijdagavond. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de begeleiding op wedstrijddagen en tijdens (zaalvoetbal)toernooien. Als laatste is een nauwe samenwerking met de leider van de eerste selectie en de trainer van de tweede selectie van belang.

Wat bieden wij:

De eerste selectie bestaat uit een gemotiveerde, hechte en sociale groep, waarvan de kern al meerdere seizoenen met elkaar speelt en dus redelijk ervaren is. De meeste spelers uit deze ervaren kern zijn tussen de 28-32 jaar oud, met een middengroep en enkele jonge talenten.

Wij bieden een brede selectie met een uitstekende trainingsopkomst van minimaal 16 selectiespelers en 2 keepers. De trainingen vinden plaats op kunstgras. Vrijdagavond heeft de trainer de beschikking over een volledig kunstgrasveld. Op zondag worden de wedstrijden gespeeld op natuurgras.

Wat zoeken wij:

De nieuwe hoofdtrainer moet de beschikking hebben over een TC II diploma. We zoeken een hoofdtrainer die zeer bedreven is in het overbrengen van een duidelijke voetbalvisie, waar in de trainingen aan gewerkt wordt. Daarnaast is de hoofdtrainer sociaal en communicatief vaardig zowel met individuele spelers als met het team. Aangezien LVV Friesland een gemoedelijke club is, is het ook van belang dat de hoofdtrainer betrokken is bij de verenging en de gang van zaken die daar spelen. Als laatste is de hoofdtrainer ambitieus, een motivator en kan spelers en team beter laten renderen.

Voor meer informatie en vragen over de vacature kunt u terecht bij het bestuur van LVV Friesland.

U kunt uw sollicitatiebrief en CV per mail sturen naar:
secretaris@lvv-friesland.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!