Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag LVV Friesland Jo10

5 april 2022 22:00

Ook deze week is er weer een wedstrijdverslag geschreven door een speler van de Jo10. Dit keer Junaid

Wedstrijd Irnsum - Friesland We begonnen onze wedstrijd met 7 spelers: Senn, Aiden, Resa, Junaid, Yunes Walid en Julian. Dus hadden wij een wissel. Wij kwamen al gauw op 0-1 door Junaid toen hadden wij minder geluk en kregen we twee goals tegen. Maar dat duurde niet lang na een mooie actie van Senn 2-2 vlak daarna scoorde Resa 2 -3 helaas werd het 3-3 vlak voor rust scoorde Aiden 3 -4 toen werd het rust En de tweede helft deden we het goed maar hadden we gewoon pech en de eindstand 6-4 Ondanks het verlies was het een leuke wedstrijd. Groetjes Julian