Meet & Greet groot succes

22 juni 2022 21:15

Lammert Meijer

Vorige maand konden we eindelijk onze Meet & Greet organiseren bij LVV Friesland tijdens Super Sunday. Het was een zeer geslaagde middag met prachtig weer erbij.

Na ontvangst en het aan elkaar voorstellen, niet iedereen kende elkaar, werd er voor het Vriendenbord een “teamfoto” gemaakt met de aanwezige vrienden, hoofdsponsors veld en zaal. Helaas waren er ook enkele afmeldingen, jullie zien we bij de volgende editie vast en zeker.

De sponsorcommissie had het clubhuis aangekleed met paspoppen gekleed in een veldtenue van de shirtsponsors Tromp, Jumbo en van der Voort. Ook werd het wedstrijdbroekje gepresenteerd met daarop vrienden Eddy’s Coffee en het Wapen van Leeuwarden. Voor alle aanwezigen had de sponsorcommissie een presentje, twee seizoenkaarten voor LVV Friesland en consumptiebonnen compleet in de nieuwe huisstijl van onze vereniging. Daarnaast kreeg Tromp een ingelijste teamfoto van het eerste team maar ook een ingelijste foto van het team (Jo14) waar zijn dochter Saphia in speelt.

In de rust van de wedstrijd van het eerste werd er een penalty bokaal gehouden. Er was een wedstrijd onder de dames en heren keeper van dienst was Xander Bij de dames ging de eerste prijs naar Jellie Dalstra van Waanzinnig Leuk! Alie Koenen van Consulinn en Gerda de Ruyter van Jumbo van Loonstraat hadden iets minder succes. Bij de heren was het Theo Jorna van Jorna Scholing & Coaching die alle penalty’s er feilloos in schoot en daarmee onder andere onze hoofdsponsor Tromp, Zaalsponsor Jumbo, Lucien van Dijkstra de Boer, Arjen Friso Ontwerp, Eddy’s Coffee en Tjerk van Foton achter zich hield Toevallig dat de nieuwe hoofdtrainer dit ook zag. Helaas konden Jeffrey en Thom van JGM en Remco van Klare Koek vanwege wedstrijdverplichtingen geen penalty nemen en zullen zij de volgende keer zich moeten meten aan de winnaar Theo Jorna. Hopelijk hebben Theo en Jellie dan ook wat meer tegenstand van de andere vrienden.

De wedstrijd van het eerste werd uiteindelijk gewonnen door LVV Friesland. Het was heerlijk zonnig weer en op het terras was het gezellig druk, de hapjes vonden gretig aftrek en onder het genot van een optreden van Marco TC werd er gezellig geborreld en gekletst, er werden ook leuke zakelijke ideeën uitgewisseld onder de sponsoren. Daar doen we het voor uiteindelijk, gezelligheid op een laagdrempelige manier.

Het was een zeer geslaagde Meet & Greet en wij gaan ons weer voorbereiden op de 2de editie, hopelijk in goede gezondheid en conditie. Wat we dan gaan doen is nog geheim, maar de penaltybokaal gaan we zeker organiseren.

Wij wensen jullie allemaal een fantastische zomer toe en zien jullie graag op onze club!

Wij zullen de komende tijd de overige sponsoren de seizoenkaarten en consumptiebonnen overhandigen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Stuurhaan

Tjerk de Vries

Sponsorcommissie LVV Friesland

IMG-20220617-WA0005.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!